Panggilan Kemahsyuran

Post ini ditulis kerana saya amat normal bila sentuh bab tengok chick2 hawt nih! Kakakaka. Seronok coz dapat menikmati ciptaan Dia yang mengurniakan semua manusia di muka bumi ini dengan kelebihan masing-masing.

Sebenarnya pencarian sudah pun bermula sejak menjak ntah bila tarikh sebenar dia, tapi kemuncaknya telah memilih Kota Kinabalu aka KK sebagai lokasi terakhir. Berteka-teki? Hehe. Sapa kenal Deborah Henry? Hek eleh. Tak kenal, gi google!LOL

Yang bestnya kalo berpeluang dapat wakil Malaysia dalam pertandingan nih, fuhh, bukan calang2 pengalaman jumpa otai2 besar dunia seperti Donald Trumps dan selebriti2 Hollywood tau. Hahaha. Cakap macam pernah join jer kan. Based yang aku tengok jerlah weihhh...

Jadi, panggilan kepada sesiapa yang rasa2 cukup ketinggian, cantik, personaliti menarik, berbakat, tak kirala adik engkau, kakak, sepupu, kawan, lawan, makcik, jiran, janji, seorang wa...ni...ta..., sudi2kanla ke pencarian Miss Universe Malaysia 2012. Detail, tengok poster bwh nih!



Atau lawat dan 'like' page rasmi mereka di MISS UNIVERSE MALAYSIA 2012.

Serlahkan dirimu, kerana dirimu begitu berharga................... #muntah

1 comment:

Pink Diva said...

Really love watching beauty pageants like this..:)