Jadilah Bintang!

Hey, pengumuman! Anda berbakat dalam bidang nyanyian?

Jangan sia-siakan apa yang anda ada. Cuba tengok contest nih. Hadiah pun bukan alang2 tau! Tapi kena ada sikit pengorbananlah kepada sesiapa yang berada jauh dari KL. Coz contest nih akan diadakan di KL. Tak per jangan risau dan gundah gulana. Cuba nasib dulu. Kalau rasa2 boleh teruskan, why not kan? Mungkin rezeki anda.

Ok, sinopsis contest. Ini pertandingan nyanyian anjuran Dentyne. Ala, yang produk gula getah tu. Caranya senang jer. Ia ada dua cara nak audition. Pertama, rakamkan nyanyian yang paling besh anda boleh bagi, uplod ke youtube, then pegi like page Dentyne TERRAR-OKE di facebook, pastu register penyertaan di sana. Walaa, setel.

Then, kalo nak senang, pegi jer ujibakat ke lokasi2 yang telah ditetapkan! Untuk info lanjut, klik gambar kat bawah nih!
  

Selamat mencuba nasib! Manatau, andala star yang seterusnya!

 

1 comment:

CinoiLavigne said...

Senangnya skrg pertandingan punya pemilihan. Rakam video then upload jakk