BB=Bikin Berliur

Lama sudah tidak membebel pasal gadget nih. Biasalah sejak dipecat dari bidang teknologi, keghairahan tentang dunia gadget nih dah kurengg sikit. Ahhh. Ini semua disebabkan 'pemecatan' itu. Hahaha. Terhidu perasaan merajuk? Or kecewa? Adalah sikit. ;p

Tora datang lagi!!!! Eh salah, model baru BB keluar lagi. Tapi serius, kecewa juga bila dapat tahu, Bold Touch yang orang dok kecoh2 tu rupanya tidak seperti yang saya jangkakan. Ingatkan touch sepenuhnya, rupa2nya, touch setengah jer. Hmpphh.

Tapi apa2pun, buat sesiapa yang memang minat BB nih, jom cekkidaut model Bold Touch 9900 nih. Kot2 nak beralih arah pula kan.


Features dia (copy paste bulat2 nih.malas nak translate.kikikiki) ;

  • Fluid Liquid Graphics On Touch Screen
  • QWERTY Keyboard
  • 5 MP camera
  • Blackberry 7 OS
  • 1.2GHz processor
  • 8 GB onboard memory
  • 720p HD video recording
  • Wi-Fi
  • Magnetometer
  • Near Field Communications

Technical Specifications-

  • Quad-Band GSM/EDGE
  • Tri-Band HSPA+
  • Blackberry 7 OS
  • 1.2GHz processor
  • 2.8” inch capacitive touch screen display – VGA (640×480), 287 dpi resolution
  • 768 MB RAM
  • 8 GB memory internal memoru
    Expandable Memory- microSD card up to 32 GB
  • 5.0 MP camera with 720p HD video recording
  • LED flash
  • Built-in GPS
  • Bluetooth 2.1+EDR
  • Dual-Band Wi-Fi  - 802.11 b/g/n at 2.4 GHz and 802.11 a/n at 5 GHz
  • OpenGL 2.0 support for developers
  • 3.5 mm audio jack
  • 1230 mAh removable, rechargeable battery
  • Magnetometer
  • Near Field Communications
  • Proximity sensor and Accelerometer sensor
  • 115 x 66 x 10.5 mm
  • Weight: 130gm
Fuh. Panjanggg! Amacam? Berminat? Oklah, sekadar perkongsian kepada anda.

#nak ipad!!!!

3 comments:

Cahya Qasehnya said...

nak juga beli BB, but papa tak suruh g. huhu

Georgie Joseph said...

lar.apsal pula papa xbagi?skola lagi ek?hehe

Cahya Qasehnya said...

ndak. takda duit. hahahah. kau lah sponser. hihihihi