Kisah Pendamba Darah Manusia

First of all, Georgie, tahniah, title anda sangat va va voom ok! Hek eleh, puji diri-sendiri pula. LMAO!

Cuba sekalian teka, penyakit apa yang tak pernah nak berambus kat dunia ni? Come onlah jawap! Oklah, jawapannya, DEMAM!(last2 jawap sendiri). Sekarang ni macam2 demam ada, demam kepialu, demam panas, demam sejuk, demam bola, demam bermadu, demam AF, demam pura2, demam kuih Kak Kiah, demam korea, cakap jerlah demam aper, saya tak kesah coz saya pun nak demam juga ni! Hahahaha.

Tekalah saya demam apa?(asyik2 teka-teki, bosanlah!). Sebenarnya saya sekarang ni demam ngan series The Vampire Diaries yang rasanya belum tayang kat Astro kot. Hello, hupdate version ok. Season two gitu. LOL. Semalam dengan khidmat laju jalur lebar YES 4G yang hanya terdapat di KL sahaja, saya telah memuat turun dengan gigihnya 3 episod serentak ok. Serentak. Bukan apa, dah lama tak fancy2 ngan series2 omputeh ni. Last aritu pun tgk Gossip Girl, Ugly Betty, Supernatural, Merlin, dan sekian2.

Oklah, mukadimah untuk The Vampire Diaries ni. Crita ni pasal pontianak zaman moden yang da langgar konsep asal. Dorang ni tak tebakar kalo kena matahari. Ahhhh...abaikan. Yang penting jalan cerita, meleleh! Wakaka. Tapi saya tertarik sangat ngan heroin dia tuh. Yummy sangat, masakan Chef Wan jauh tak terlawan. Oppss, over pulak. Jom teropong wajah2 pelakon dia ni.

 Nilah dia wajah2 peneraju utama. Paul Wesley, Nina Dobrev, & Ian Somerhalder.

 Si cantik jelita yummy2. Kikiki. Tapi saya tetap setia pada yang satu, Natalie Portman. Sebab dia ada Oscar. LOL!

 Watak-watak bersama.

 Lagi muka dorang.

sumber imej dari thevampirediariesworld.wordpress.com, perfectmovie4u.blogspot.com, fanpop.com

Series ni diterbitkan berdasarkan buku yang ditulis oleh L. J. Smith. Pernah memenangi beberapa anugerah termasuklah People's Choice Award dan Teen Choice Award. Bukan kat AIM atau Festival Filem Malaysia keh. Ni kat US y'all! 

So, berminat nak donlod kerr anda sekalian? Nasib baik saya tak kedekut. Nah! Hambik link ni!

Selamat men'demam'kan diri.

4 comments:

mr_mrs mikko said...

nah, sib bek ko baik ati menshare..
aku ada jmpa ni buku diaaa..
sikit mo beli....
hihi

Georgie Joseph said...

hehehe.skit lagi nda mau share.mau luki2 kunun.tp ter'baik hati' pula.kikiki

Dakjaat™ said...

dah langgar konsep asal? kelakarlah kau! :D hahaha! wujud ke vampire? ade ke vampire izinkan dirinya utk dikaji? hahahaa :D

Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

Georgie Joseph said...

lol.mmg tak wujud pun kan.tapi xtaulah kat US tu.obses sgt.kan selalu kalo vampire tuh takbleh kena matahari.lari konsep la tu.wakakakaka